Juniper

Virtuaalinen hevosklinikka

Infopaketti kaikille

Tämä sivu on tehty helpottamaan asiointia klinikallamme. Täältä löytyy kaikki ensisijaisen tärkeä ja toimintamme hyödyntämistä helpottava informaatio.

Infopaketti

¤ Meidän klinikallamme ei tarvitse olla asiakaslistalla tilatakseen palveluita, tarjosimme aiemmin mahdollisuuden hakeutua asiakaslistalle. Tämä kuitenkin todettiin turhaksi ja halusimme tehdä palveluistamme realistisemmat, eihän oikeallakaan klinikalla hakeuduta asiakkaaksi vaan apua saadaan, kun sitä tarvitaan. 

¤ Lomat/poissaolot ilmoitetaan aina ajankohtaisen vieraskirjojen yläosassa, mutta kalenteriin ilmoitetut poissaolot saattavat tulla etuajassa, jotta asiakkaat ehtivät varautua.

¤ Tilauksia tehdessä kannattaa lukea Palvelut/hinnasto -linkin takaa tarpeellinen tieto. Yleisestikin suotavaa olisi lukea edes kerran tuon linkin sisältämät tiedot, niin tilaaminen ja vuorovaikuttaminen helpottuu.

¤ Tilatessasi usealle tai kaikille hevosille samaa toimenpidettä, ilmoitathan hevosten lukumäärän, koitathan muutenkin tehdä tilauksestasi mahdollisimman selkeän.

¤ Tilatessasi haluamiasi palveluita luethan niihin mahdollisesti liittyvän informaation (yleensä pikku präntillä palvelun alla), muutenkin kannattaa kiinnittää huomiota palveluissa oleviin tietoihin, kaikki ei ole sen yhden sanan takana.

¤ Mitä tarkemmin havaitsemanne oireet kerrot, sitä paremmin pystymme löytämään vaivan alkuperän, mutta ellet ole varma muista vaivoista, joko kysymme lisää tai teemme tietojenne perusteella diagnoosin.

¤ Tekemämme diagnoosit eivät missään tapauksessa vastaa oikean elämän tilanteita, meillä ei ole oikeaa eläinlääkärin koulutusta ja kaikki tehdään perustietojen ja tiedonhaun avulla. Mukailemme tietysti parhaamme mukaan annettujen tietojen perusteella oikean elämän mahdollisia diagnooseja ja hoito-ohjeita.

¤ Jos olet aiemmin saanut aiemmin hoito-ohjeet vaivaan, mutta oireet jatkuvat ja tulet joskus myöhemmin tästä ilmoittamaan, kerrothan mitä viime kerralla on sovittu esim. mitä lääkityksenä, hoito-ohjeena tai jos olen sanonut jotain jatkotoimenpiteistä. Ennen kaikkea olisi hyvä, että sanot mistä vaivasta on kyse. En millään voi muistaa kaikkea ja tieto saattaa olla uponnut vieraskirjoissakin jo kauas. 

¤ Jos et ole varma jostain, kysy rohkeasti vieraskirjassa, mielummin kysyy kuin tekee hätiköidysti =)

Tätä sivua kehitetään sitä mukaa, kun ongelmia / asioita ilmenee.